A început a doua ediţie a programului "Tu decizi pentru Constanţa". Iată etapele de desfăşurare

51935
A început a doua ediţie a programului

Articole de la același autor

„Tu decizi pentru Constanța“, a doua ediție a procesului de bugetare participativă al municipiului, a început pe 1 august 2023.

Bugetul total este de 5 milioane de lei, iar 650.000 de lei (+TVA) reprezintă suma maximă ce poate fi alocată unui proiect.

Proiectele pot fi depuse de persoanele care au domiciliul, reședința, muncesc sau studiază în municipiul Constanța și au împlinit vârsta de cel puțin 16 ani. De asemenea, proiecte pot fi depuse și de asociații sau ONG-uri din municipiu.

Pentru a depune un proiect, cei interesați trebuie să se înregistreze pe platforma online https://tudecizi.primaria-constanta.ro/ sau la unul dintre birourile Primăriei Constanța, amenajate în cadrul centrului de informare din incinta City Park Mall. Persoanele care au participat la ediția din 2022 nu mai au nevoie de înregistrare.

Domeniile pentru care pot fi depuse proiectele sunt următoarele: mobilitate, accesabilitate și siguranța circulației, amenajare spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice (mobilier urban, amenajare piațete), digitalizare, infrastructură socială, infrastructură educațională și culturală, infrastructură de sănătate și sport, protecția mediului și protecția animalelor

Etapele de desfășurare sunt următoarele:

1 august 2023 - 27 august 2023 - Depunerea proiectelor;

28 august 2023 - 29 septembrie 2023 - Analiza tehnică a proiectelor ce include următorii pași:

29 septembrie 2023 - afișarea listei finale de proiecte eligibile.

1 octombrie 2023 - 31 octombrie 2023 - Etapa de vot;

3 noiembrie 2023 - Afișarea proiectelor câștigătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde