A început Școala de Vară a tinerilor și a femeilor din PDL

327
1
Începând de ieri și până sâmbătă, la Costinești și la Eforie Nord, are loc Școala de Vară a tinerilor și a femeilor din PDL. 

La această întâlnire, care a devenit o tradiție pentru tinerii din PDL, se vor dezbate teme cum ar fi comunicarea publică a principiilor și valorilor de centru dreapta.


La eveniment, tinerii se vor întâlni și cu partenerii PDL din polul de centru dreapta. Potrivit organizatorilor, sâmbătă, începând cu ora 10.00, președintele PDL, Vasile Blaga, va avea o intervenție politică. 

Pe de altă parte, Organizația de femei reunită sub sloganul "Respect pentru România, respect pentru femei" și-a propus să dezbată teme precum "Ghidul femeii în politică", "Restaurația în educație. De ce trebuie continuată reforma?", "Reforma în sănătate, o necesitate" și "Statul drept versus statul social. Ce alegem pentru România?". 

La deschiderea Școlii de Vară a femeilor din PDL, care are loc la Costinești, la Hotelul Vox Maris, sunt așteptați Vasile Blaga, Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stănișoară, Cristian Trăilă, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Andreea Paul, Cristian Boureanu, Adriean Videanu și Radu F. Alexandru.



Comentează știrea

delia
14 septembrie 2012
Frumos!

Dintre toti cei enuntati mai sus, Anca Boagiu este pe departe cea mai competente prezenta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7338 secunde