A murit un important lider al PSD

170

Articole recomandate

Un important lider local al PSD a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 80 de ani. Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița – a primit cu tristețe vestea plecării dintre noi a celui ce a fost Traian Novolan, transmite Realitatea.net.


Senator al Partidului Social Democrat, în mandatele 2000-2004 și 2004-2008, a condus Comisia economică, industrii și servicii. De asemenea, a fost vicepreședinte al PSD- Dâmbovița și președinte de onoare al organizației județene.

"Născut la 25 februarie 1937, în Republica Moldova, Traian Novolan și-a marcat cariera cu profesionalism, echilibru și dăruire. Din 1972 până la privatizarea societății, a fost director al Companiei Arctic din Găești, fiind recunoscut ca un manager de succes, ceea ce a asigurat atât dezvoltarea economică a județului cât și recunoașterea națională și internațională a fabricii dâmbovițene.

Pentru toți cei care l-au cunoscut, Traian Novolan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine și caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea și admirația colegilor și a prietenilor.

Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița – transmite sincere condoleanțe și gânduri de alinare familiei îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!", se arată în comunicatul de presă al PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9993 secunde