Acces gratuit la apă potabilă, pentru toți românii. Ce inițiativă are liberalul Robert Boroianu

156
1
Acces gratuit la apă potabilă, pentru toți românii. Ce inițiativă are liberalul Robert Boroianu - consferinta1-1480421951.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Robert Boroianu, candidat al Partidului Național Liberal Constanța, pentru Camera Deputaților, la alegerile din 11 decembrie, dorește ca toți românii să aibă acces gratuit la apa potabilă.

El a declarat, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă, că în momentul în care va ajunge în Parlament se va consulta cu toți ceilalți colegi din cadrul partidului și va propune un amendament la Constituție prin care apa potabilă să fie gratuită pentru toți românii. 


El susține că a ajuns la această concluzie după ce a vizitat mai mult de jumătate din județul Constanța și a sesizat că există localități în mediul rural care nu au acces la apă potabilă.

Mai multe detalii în ediția de mâine.


Comentează știrea

cetatean
29 noiembrie 2016
apa potabila

In localitatea Independenta,actualul primar liberal ce a reusit sa il detroneze pe fostul primar latifundiar PSDist,nu s-a ținut de promisiunea de a face bransarea la apa a gospodăriilor de la marginea localității,lasandu-i pe bieții pensionari bătrâni si bolnavi sa isi care cu cărucioare apa de la cine se milostiveste sa le dea.Decat atâtea promisiuni,mai bine aspiratii la fotolii de parlamentari sa verifice ce fac distinsei lor colegi depășiți de functia pe care o detin.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9836 secunde