Actuala putere va avea majoritate în Biroul Permanent

351
Actuala putere va avea majoritate în Biroul Permanent - b27cf97c2e282465fba1406e71ffb55c.jpg
Opoziția și puterea au convenit, ieri, asupra unei schimbări a raportului de forțe în Biroul Permanent al Senatului, partidele arcului guvernamental urmând să aibă șapte reprezentanți, în timp ce reprezentanții opoziției doar șase, au anunțat liderii grupurilor parlamentare.
"Suntem cu toții de acord că în această sesiune parlamentară actuala putere va avea majoritate în Biroul Permanent al Senatului. Acest lucru este acceptat de toată lumea. Vor fi șapte din partea coaliției și șase din partea opoziției. Totul este să negociem într-adevăr cele patru sesiuni parlamentare care mai sunt în față și să ajungem la o concluzie și în ce privește comisiile", a afirmat senatorul UDMR, Verestoy Attila.
Liderul grupului parlamentar al PDL, senatorul Cristian Rădulescu, a precizat că în cazul în care nu se va ajunge "la o soluție consensuală" în legătură cu toate sesiunile parlamentare care au mai rămas până la sfârșitul legislaturii, decizia privind repartizarea funcțiilor o va lua plenul Senatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.763 secunde