Administrația din Cernavodă pregătește "Târgul de Florii"

291
Administrația din Cernavodă pregătește

Articole de la același autor

Odată cu încălzirea vremii, la Cernavodă, se va da startul târgurilor de primăvară. Reprezentanții primăriei spun că, în perioada 10-13 aprilie, "Sărbătoarea Floriilor" va deschide sezonul acestor manifestări. Astfel, timp de trei zile, centrul civic al orașului va găzdui zeci de comercianți din diferite zone ale țării, participanți la "Târgul de Florii", care vor pune la dis-poziția locuitorilor diverse produse, fie vestimentare, cum ar fi haine  și încălță-minte din piele, fie produse de artizanat sau produse alimentare tradiționale. 


"Având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale, vizitatorii târgului vor avea ocazia să cumpere exponate și obiecte de cult, produse confecționate cu tematica acestor sărbători, dar și preparate specifice Paștelui. Primăria Cernavodă îi invită pe toți cei interesați să participe la acest eveniment, asigurându-le acestora tarabele și mesele necesare exponatelor, sprijinul Poliției Locale care va asigura ordinea publică, dar și un spectacol din partea Casei de Cultură. Atmosfera de sărbă-toare va fi întreținută de artiști din Cernavodă, dar și de invitați surpriză", a spus primarul Gheorghe Hânsă. 


El a mai adăugat că interpreți de muzică populară, ansamblurile de dansuri ale Casei de Cultură din Cernavodă, dar și interpreți de muzică ușoară vor urca pe scena din piațeta centrului civic, pentru a oferi un spectacol surpriză tuturor locuitorilor și comercianților care vor participa la "Târgul de Florii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde