Administrația din Mangalia a finalizat proiectul de modernizare a falezei

390
2
Administrația din Mangalia a finalizat proiectul de modernizare a falezei - sursamangalianewsfalezamangaliaa-1477587578.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia organizează, astăzi, la ora 11.00, la Clubul Nautic Callatis, evenimentul prilejuit de finalizarea proiectului "Modernizare și amenajare zona turistică centrală în Municipiul Mangalia (Șoseaua Constanței Zona Pietonală - Piața Republicii - Aleea Teilor - Zona 2 - Pietonal Teilor și legătura Piața republicii - Plajă).

Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5: "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul major de intervenție 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice".

Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Agenția pentru Dezvol-tare Regională Sud-Est.

Proiectul a început anul trecut și, printre altele, a prevăzut reabilitarea Aleii Teilor pe o distanță de 1,5 km, precum și amenajarea unui punct de belvedere. Lucrările au cuprins reamenajarea pavajului cu dale din granit, crearea de locuri de joacă, amenajarea de spații verzi, modernizarea utilităților publice și amenajarea unui punct de observație, cu sistem de iluminat și mobilier urban. 

Comentează știrea

DODO
28 octombrie 2016
ziduletul chinezesc

pai de asta nu ziceti nimic ?

Niculai
28 octombrie 2016
Zici ca-i drum spre capela

E ceva facut exact cum ne asteptam,adica dupa mintea unora care gandesc militareste,fara pic de imaginatie,fara suflet. Arata curat,plat si rece,ca o unitate militara cu platou bun pentru inspectia de dimineata si defilarea in fata coloneilor burtosi. Ce sa vada turistu' ? E bine pentru cei cu matura,ca e simplu de intretinut si cam atat. La fel ca ,,frumosul si relaxantul '' parc,e modernismul cimitirelor americane,nu al unor spatii attractive pentru localnici si turisti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4795 secunde