Concurs Administrația Eforie a reluat proiectul locuințelor ANL pentru tineri

528

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă, primarul Ion Ovidiu Brăiloiu vrea să obțină de la ANL București aprobarea pentru construirea în Eforie Sud a unor blocuri de locuințe destinate închirierii, pentru tinerii din localitate.
Proiectul, demarat în 2004, a fost blocat întrucât Agenția Națională pentru Locuințe a semnalat că documentația nu respecta toate prevederile legilor în vigoare.
"În urma insistențelor primarului din Eforie, responsabilii de la București au acceptat în acest an ca documentația să fie refăcută conform indicatorilor economici", se arată în comunicat.
Administrația locală din Eforie a trimis din nou toată documentația la București, urmând ca lista cu construcțiile la nivel de țară pe anul 2009 să fie aprobată în următoarea perioadă.
"Dacă vom primi aprobarea de la ANL pentru acest proiect, vom demara în regim de urgență toate procedurile necesare, astfel încât tinerii din Eforie să aibă posibilitatea să trăiască decent în locuințe primitoare. În acest sens, sunt aproape de finalizare lucrările de canalizare și alimentarea cu apă" a declarat Ovidiu Brăiloiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0666 secunde