Administrația locală a amenajat o nouă parcare pe aleea Productelor

449
Administrația locală a amenajat o nouă parcare pe aleea Productelor - parcare-1588868842.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a finalizat amenajarea parcărilor de pe aleea Productelor. Parcările rezidențiale dispun de 71 de locuri destinate staționării autovehiculelor, dintre care 44 au fost create în urma demolării garajelor.

Angajații SC Confort Urban SRL au încheiat lucrările de asfaltare și de trasare a marcajelor rutiere în parcarea construită între punctul termic și blocul L73, după ce la începutul săptămânii au fost date în folosință parcările situate între blocurile L73 și LA1 și în zona delimitată de blocurile LA1 și L75A.

Echipele administratorului drumului public au lucrat intens la amenajarea celor trei parcări construite pe terenul eliberat de garaje. Terenul a fost excavat, au fost turnate mai multe straturi de pietriș și au fost montate borduri pentru a delimita suprafața destinată staționării autovehiculelor.

Ulterior, suprafețele asfaltate au fost marcate și numerotate corespunzător.

În același timp, pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare" continuă lucrările de amenajare a noii parcări. Se consolidează infrastructura terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați de primăria municipiului Constanța să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4229 secunde