Administrația locală din Amzacea pregătește pachete pentru pensionari

335

Articole de la același autor

Consiliul Local Amzacea se întrunește, vineri, într-o nouă ședință ordinară pentru a dezbate situația bugetului local pe 2009.
Potrivit primarului Radu Constantin, după ce săptămâna trecută aleșii locali au aprobat bugetul de 700.000 lei, acum vor stabili principalele direcții spre care se vor duce banii.
"Trebuie să stabilim exact care sunt prioritățile noastre. Avem de plătit cheltuielile curente, apoi vreau să alocăm bani pentru cultură și sport, pentru infrastructură și pentru acoperirea restanțelor de 50.000 lei la repararea școlilor", a declarat Constantin. Primarul plănuiește să aloce culturii 60.000 lei, administrația pregătind deja două evenimente pentru 1 și 21 mai. "Vom organiza sărbătoarea «Fiii satului» în Amza-cea, pe 1 mai, și în Casicea, pe 21 mai", a mai spus primarul.
În cadrul ședinței de vineri, consilierii se vor pronunța și în cazul stabilirii terenului pentru construirea a două săli de sport în Amzacea și General Scărișoreanu, precum și a unui teren de sport în Casicea.
Pe ordinea de zi a fost inclus și un proiect de acor-dare a unor pachete, în valoare de 30 lei, pensio-narilor și persoanelor defavorizate din comună.
În continuare, finalizarea construirii grădinițelor deja începute este unul dintre obiectivele pe care primarul intenționează să le realizeze până la sfârșitul anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8464 secunde