Administraţia locală din Techirghiol a reabilitat mai multe străzi şi trotuare

278
Administraţia locală din Techirghiol a reabilitat mai multe străzi şi trotuare - techirghiollucrarifinalizate-1606933993.jpg

Articole de la același autor

Oraşul Techirghiol începe să arate din ce în ce mai bine, mai ales că au fost demarate diferite proiecte care au fost votate în ultima şedinţă de Consiliu Local.

Astfel, mai multe străzi din Techirghiol au fost asfaltate. Odată cu acestea au fost modernizate şi trotuarele care nu se aflau într-o stare prea bună.

„Stimaţi locuitori, au fost finalizate lucrările privind reabilitarea trotuarelor pe străzile Bekir Cobanzade (fosta Tomis), Alexandru Vlahuţă şi Maior Gheorghe Şonţu, în cadrul proiectului finanţat cu fonduri europene -Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear şi a activităţilor recreative în staţiunea balneară Techirghiol. În cadrul aceluiaşi proiect au fost demarate lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Puskin, urmând ca după aceea să înceapă lucrările pe strada Mihai Eminescu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Techirghiol.

Aceste lucrări se adaugă astfel şi la altele care au fost finalizate, cum ar fi branşarea mai multor locuinţe la reţeaua de gaze şi împodobirea oraşului cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde