Adrian Stoian, noul preşedinte al Organizaţiei PMP Mangalia

206
Adrian Stoian, noul preşedinte al Organizaţiei PMP Mangalia - pmp-1603635410.jpg

Articole de la același autor

După ce Petru Mihai Crăciun şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PMP Mangalia, cel care l-a înlocuit este Adrian Stoian, care a fost numit preşedinte interimar.

„Ca urmare a demisiei domnului Petru Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, domnul Adrian Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. Facem precizarea că până acum domnul Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare”, au transmis reprezentanţii PMP Mangalia.

La rândul lui, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a ţinut şi el să îi transmită un mesaj lui Adrian Stoian.

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi <>, el fiind deja în organizație, ci este: <>. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde