Adrian Țuțuianu: Cei care au considerat că sunt "ușor de ucis" nu m-au cunoscut foarte bine

371
Adrian Țuțuianu: Cei care au considerat că sunt
Senatorul Adrian Țuțuianu, exclus din PSD, a declarat miercuri că aceia care au considerat că este "ușor de ucis" din punct de vedere politic nu l-au cunoscut foarte bine, adăugând că este un tip "foarte bătăios", motiv pentru care a și obținut rezultate în județul Dâmbovița.


"Cei care au considerat că sunt 'ușor de ucis', ca să spun așa, cred că nu m-au cunoscut foarte bine. Sunt un tip foarte bătăios, pentru motivul ăsta am și obținut rezultate în Dâmbovița, am avut adversari foarte puternici. Vi-l aduc aminte pe Florin Popescu. Toată presa din România spunea că nu îl voi bate în 2012 și l-am bătut. Știți cum? Patru luni de zile din casă în casă și vorbind cu fiecare om. Voi face și acum aceleași lucruri, voi fi prezent în teritoriu, voi fi prezent printre oameni, la toate evenimentele organizate de administrația publică locală, de administrația județeană, de instituții publice, de firme private și voi fi prezent în fiecare localitate la întâlniri cu cetățenii. Lucrul ăsta nu mi-l poate lua nimeni - contactul direct cu oamenii nu poate fi înlocuit de nimic", a afirmat Țuțuianu, la Palatul Parlamentului.

Senatorul și-a exprimat convingerea că sunt destui oameni în PSD care îi împărtășesc demersurile, unii "la modul evident", iar alții probabil că "nu vor avea acest curaj".

"Sunt foarte mulți dintre cei care fac parte din Parlament, vorbesc aici de senatori, de deputați care împărtășesc demersurile mele, unii dintre ei probabil că o vor face la modul evident în perioada următoare, alții probabil că nu vor avea acest curaj. Unii dintre ei poate se gândesc că e mai comod să aștepți să lupte alții și să vii apoi să te alături echipei. Eu sunt convins că se vor găsi destui oameni în PSD, dacă nu azi, mâine, poimâine, pentru că lucrurile nu se vor termina nici azi, nici mâine. Eu știu că am un război atât de greu, al cărui rezultat probabil că se va întâmpla peste luni sau peste un an de zile, dar nu am de gând să abdic", a susținut Adrian Țuțuianu.

sursa: www.romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6407 secunde