ALDE: Daniel Constantin și-a pierdut de drept calitatea de membru în urma înscrierii în partidul Pro România

111
ALDE: Daniel Constantin și-a pierdut de drept calitatea de membru în urma înscrierii în partidul Pro România - danielconstantin1490603490-1552115315.jpg
ALDE precizează, în urma informațiilor apărute în mass-media conform cărora s-ar afla în situația USR și PLUS deoarece Daniel Constantin apare în Registrul partidelor ca fiind copreședinte ALDE, că acesta și-a pierdut de drept calitatea de membru al formațiunii odată cu înscrierea în partidul Pro România.

Într-un comunicat transmis vineri, ALDE arată că potrivit Legii partidelor politice "un cetățean român nu poate face parte în același timp din două sau mai multe partide politice" și că "înscrierea unei persoane într-un alt partid politic constituie de drept demisie din partidul al cărui membru a fost anterior".

"Așadar, după cum rezultă din Legea partidelor politice, domnul Daniel Constantin și-a pierdut de drept calitatea de membru al ALDE în urma înscrierii sale în partidul Pro România. De asemenea, conform registrului partidelor politice înregistrat la Tribunalul București, domnul Daniel Constantin ocupă funcția de prim-vicepreședinte în partidul Pro România", se menționează în comunicat.

AGERPRES

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.756 secunde