ALDE susține construcția unui spital de oncologie la Constanța

176
1
ALDE susține construcția unui spital de oncologie la Constanța - spitaloncologie-1473432924.jpg

Articole de la același autor

La conferința organizată, astăzi, alături de senatorul Mircea Banias a fost prezent și vicepreședintele CJC, Daniel Learciu.

El a adăugat că ALDE Constanța susține politica de dezvoltare a sănătății în județ, motiv pentru care a și fost inițiat un proiect de hotărâre privind construirea unui spital de oncologie la Constanța.


În momentul de față, proiectul se află în faza studiului de fezabilitate, construcția unității spitalicești urmând să înceapă la începutul primăverii. Finanțarea se va face din fondurile Consiliului Județean Constanța și a Ministerului Sănătății, va avea 150 de paturi și ar urma să fie amplasat la Eforie Sud. 



Comentează știrea

costica
9 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=243447 http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1227 secunde