Alegeri Constanța. PNL reclamă fraudă electorală în comuna Ciobanu

973
2
Alegeri Constanța. PNL reclamă fraudă electorală în comuna Ciobanu - ciobanua0000-1465117182.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții PNL Constanța au transmis un comunicat de presă în care reclamă o posibilă fraudă în comuna Ciobanu.

"Primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, vrea să câștige cu orice preț, iar pentru asta a pus la dispoziție mai multe mașini pentru a-i duce pe cetățeni la vot.

După cum se vede din fotografie, primarul în funcție Tudorel Gurgu (n.r. cel cu pălărie albă în cap) a pus la dispoziție mai multe mașini și coordonează deplasarea cetățenilor către secțiile de vot. Practica este ilegală pentru că cetățeanul respectiv se poate simți constrâns să voteze în alt sens față de cum îi dictează conștiința. Să nu mai spunem că în timpul acestor deplasări cetățenii pot primi anumite sume de bani pentru a-și vinde votul", se spune în comunicatul PNL Constanța.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat în cazul unui bărbat care ar fi stat cu un topor lângă o secție de votare din localitate, pentru a-i intimida pe votanți. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă.

Comentează știrea

Florina Bica
5 iunie 2016
Alegeri Constanța-

STIMATA DOAMNA/DOMNISOARA JURNALISTA,PĂLĂRIA PE CARE O POARTA PRIMARUL COMUNEI CIOBANU O POARTA PE CAP NU IN CAP,IAR DACA DUMNEAVIASTRA SUNTETI USOR DEZINFORMATA,NU ACUZATI SI NU DEZINFORMATI SI POPORUL,DE CÂND E LUMEA SI PĂMÂNTUL SE DUCE URNA DE VOT ACASA CELOR CARE AU DIZABILITATI SAU VREO DIFICULTATE DE A SE DEPLASA,ASA S-A INTAMPLAT SI IN CAZUL PERSOANELOR DIN COMUNA CIOBANU CARE AU FOST ADUSE LA PRIMARIE!NU ÎI CINSTRANGE NIMENI DOAMNĂ!

Cristi
5 iunie 2016
Mai ...

Penelistilor le este frica de posibilitatea ca pesedistii sa fure mai mult decat ei ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde