ALEGERI CONSTANȚA / VALENTIN SAGHIU, învingător la Murfatlar

1789
3
ALEGERI CONSTANȚA / VALENTIN SAGHIU, învingător la Murfatlar - saghiu-1465158973.jpg

Articole recomandate

Conform ultimelor informatii, Valentin Saghiu a câștigat Primăria Murfatlar. Astfel, Saghiu a ajuns la cel de-al doilea mandat consecutiv.

Comentează știrea

INA
6 iunie 2016
Pe banii mei

Pe banii cui ai ajuns Saghiule din nou primar?! Erau magazinele pline de saracii prosti din Murfatlar.

Vasile
7 iunie 2016
furt pe fata

Murfatlarul arata in halul pe care il vedem datorita acestui derbedeu si nu numai. Au cumparat voturi golanii de au spart. A fost care pe care. Cojocaru cu tiganii si interlopii trimisi de Mitroi si Delicotii Saghiu cu banii fraudati din primarie. Daca faci cel putin 1 milion la patru ani iti permiti sa arunci cu niste malai pe prostii care au impresia ca mananca odata la 4 ani. Ce au facut autoritatile? De ce acesti derbedei mai sunt in libertate? S-au dat bani la greu. Sa-i fi vazut pe interlopii de desene animate cum sprijineau bordurile si monitorizau prostii la vot. Suntem de cacat. Ne meritam soarta.

un om realist
11 iunie 2016
furt cu repetiție

Ca si acum 4 ani, din banii proștilor se câștiga fotoliul de stors, vicele si toti interlopii! Exact cum se întâmplă mai peste tot, asa si aici! A fost furat cel ce merita de doi hoți ordinari ce își fac doar jocurile lor si ale interlopilor! Sa vedeți pușcăria de la Poarta Alba si Valu cat mai repede ca sa scape oamenii de bine de voi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.352 secunde