ALEGERI ÎN PNL CONSTANȚA. Liberalul Romeo Rezeanu, candidatură interzisă / UPDATE

809

Articole de la același autor

Liberalii din cadrul municipiului Constanța s-au reunit, de la ora 15.00, la Casa de Cultură din Constanța, unde au loc alegerile interne din cadrul filialei.

Cu toate că pentru funcția de președinte și-au depus candidatura patru liberali, respectiv George Muhscină, Romeo Rezeanu, Sorina Tușa și Stere Hira, doar trei dintre aceștia au dreptul de a candida.

Comisia de organizare și desfășurare a alegerilor (CODA) a stabilit că Romeo Rezeanu nu are dreptul de a candida pentru ncio funcție deoarece nu și-a plătit cotizația la partid în termenul stabilit. Cotizația era de 3 lei pe lună.

În altă ordine de idei, contactat de "Cuget Liber", zilele trecute, Romeo Rezeanu declarase că are cotizația achitată și că poate face dovada acesteia. Cu toate acestea, membrii CODA susțin că acesta nu a putut face dovada , drept pentru care nu poate candida la alegerile de azi. 


UPDATE - S-a terminat procesul de votare pentru funcția de președinte. În acest moment se numără buletinele de vot. 


UPDATE - A început procesul de votare. Prima dată se votează președintele. Pe buletinul de vot se află trei candidați: George Muhscină, Sorina Tușa și Stere Hira.


UPDATE  - Liberalii nu au început încă alegerile, se așteaptă să vină toți votanții.


UPDATE - Actualul lider interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța, Vergil Chițac, le-a transmis membrilor de la municipiu să nu se prezinte la alegerile de astăzi deoarece a contestat organizarea acestora în instanță. Cu toate acestea sunt și liberali care nu țin cont de recomandarea lui Chițac.


UPDATE - Printre cei care doresc ca totul să decurgă normal, iar alegerile să fie validate sunt și consilierii locali Costin Avatavului și Cristina Vasii. Ambii candidează pentru funcțiile de vicepreședinți.


UPDATE - De la alegeri lipsesc și candidații Sorina Tușa și Stere Hira. Pentru a fi statutare, la alegeri trebuie să participe 353 de liberali. Deocamdată nu au venit toți, dar sunt așteptați. În aceste momente, liderul de la județ, Gheorghe Dragomir, susține un discurs. Printre altele, el spune despre echipa lui Chițac că nu procedează corect prin absenteism. Că ar fi trebuit să fie alături de cei care au alergat în campanie să-l facă senator.


Gheorghe Dragomir trage de timp, probabil , pentru ca toți cei așteptați la alegeri să-și facă apariția. El rememorează vremuri demult apuse pentru PNL, cum ar fi scorul de la alegerile din vară, când le mai trebuiau 107 voturi ca să câștige Consiliul Județean Constanța.



UPDATE - Sunt 330, astfel că va avea loc o ședință extraordinară. A fost votată în unanimitate ordinea de zi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1414 secunde