Alegeri la Partidul Poporului Constanța

491
1
Biroul Permanent al Organizației Județene a PP-DD a convocat pentru sâmbătă, adunarea generală a Organizației Municipale a Partidului Poporului- Dan Diaconescu în vederea alegerii membrilor Biroului Municipal al PP-DD.
Alegerile urmează să aibă loc pe 22 octombrie, de la 11.00, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Pentru funcția de președinte va candida Victor Cruceru iar pentru cea de prim-vicepreședinte, Ion Radu. Pe lista candidaților se mai află Mihai Bocai pentru funcția de secretar executiv. Totodată, și-au exprimat dorința de a candida pentru funcțiile de vicepreședinți Gabriel Dima, Sorin Căluță, Virgil Șișu, Nicoleta Pavel, Jeni Arecco, Eugen Mitu și Stelică Murariu. Pentru calitatea de membrii au optat Gabriel Mascaș, Luciean Atanasiu, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Antonia Dermis, Cristian Ananci, Florin Ivanovici, Valeriu Mocanu și Liliana Enache.


Comentează știrea

Sofer
21 octombrie 2011
Comunicat catre tara

Au ramas mai putin de 36 de ore pana la aflarea adevarului.Credeti ca sambata seara ne plimbam pe bulevard cu Bentley-ul poporului sau nu ne plimbam ? Mai dati un semeseu in buzunarul meu.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Miron Cozma își lansează partidul
Pagina a fost generata in 1.6204 secunde