Alegeri locale 2020 / Alianța USR - PLUS își lansează candidații pentru Năvodari și Costinești

473

Articole de la același autor

Alianța USR - PLUS își lansează, în aceste momente, candidații pentru primăriile din Năvodari și Costinești. 


La conferința de presă este prezent președintele USR Constanța, Remus Negoi. Din partea Plus este prezenta Carmen Dumitrescu secretar general interimar.


Remus Negoi: " Suntem la o noua lansare de candidati pentru ca ne dorim sa ii prezentam atat presei cat si opiniei publice. Cei mai buni dintre noi sunt candidati. Am langa mine colegi din localitatile unde vor candida. Carmen Dumitrescu este candidat la CJC, Valentin Sterpu candidat la Navodari si Marius Dragu la Costinesti."


Carmen Dunitrescu: "Sunt de profesie inginer si sunt cadru didactic la UMC . Imi doresc ca judetul nostru sa redevina la stralucirea de odinioara. Imi doresc ca toate localitatile istorice din judet sa fie puse in valoare."


Marius Dragu, candidat la Costinesti. "O mare parte din viata mea am desfasurat-o ca anteprenor. Am locuit 6 ani in Belgia. Am acumulat experienta in administratia publica. Am fost consilier al ministrului Sportului Elisabeta Lipă. Ajungand in Costinesti am inteles care sunt problemele localitatii si am identificat solutii. Am regasit viziunea pe care o areciez foarte mult si managementul profesionist. Ma intereseaza dezvoltarea turismului in Costinesti. Trebuie sa desfiintam groapa de gunoi din satul Schitu. Aceasta afecteaza in mod negativ situatia economica a localitatii. Singura solutie pentru imbunatatirea vietii din Schitu este desfiintarea acestei gropi de gunoi. Voi incerca sa extind sezonul estival. Putem organiza festivaluri, evenimente sportive si asa mai departe. Voi insista foarte mult pe atragerea de fonduri europene. M-am consultat cu cetatenii din Costinesti. Am putea sa facem un parc acvatic in zona. Ar fi benefic."


Marius Dragu: "Localitatea Costinesti este strabatuta de cale ferata. Trebuie sa facem niste pasaje pentru ca locuitorii sa nu mai traverseze calea ferata."


Valentin Sterpu: "Sunt inginer. Candidez la primaria Navodari pentru ca vreau sa schimb soarta orasului. Navodari trebuie sa mearga intr-o alta directie. De 30 de ani lucrurile stagneaza in Navodari. Imi doresc ca Navodari sa devina un oras curat, un oras din care tinerii sa isi doreasca sa nu mai plece. Stiu ca acest oras are toate posibilitatile sa fie activ si in afara sezonului estival. Avem gandit un plan pe termen mediu si lung. Vrem ca Navodari sa devina un oras mult mai verde. Sa amenajam parcuri impadurite. Vrem sa amenajam lacurile Tasaul si Siutghiol


Este foarte important sa conectam toate cartierele orasului. Vrem sa infiintam piste pentru biciclete. Trebuie sa rezolvam problema parcarilor. Dezvoltarea economica este si ea foarte importanta. Vreau sa infiintez o directie specializata pe atragerea de fonduri europene."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0943 secunde