Aleșii județeni, convocați la ședință. Ce vor discuta

109
Aleșii județeni, convocați la ședință. Ce vor discuta - consiliuljudetean31465232865-1479730960.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, mâine, de la ora 13.00, în cadrul unei ședințe ordinare, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre, cinci dintre acestea vizând aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea unor proiecte cu fonduri europene. Concret, este vorba despre restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic, reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu și restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural turistică a Cetății Carsium de la Hârșova. Tot la acest capitol se încadrează și reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 223, mai exact, tronsonul Cernavodă-Rasova-Aliman-Ion Corvin. Conform proiectului, lungimea totală a acestui tronson va fi de 38,7 de kilometri și cu o lățime pe partea carosabilă de șase metri. Beneficiari ai modernizării și reabilitării DJ 223 vor fi, în principal, locuitorii din Cernavodă, Rasova, Aliman și Ion Corvin, precum și cei din localitățile situate în vecinătate - Băneasa, Oltina, Lipnița, Ostrov, Dobromir, Adamclisi și Deleni. 


Tot pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentantului județului Constanța în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Dobrogea".


De asemenea, în cadrul întâlnirii se va vota și proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 pentru Camera Agricolă Județeană Constanța. În plus, se va aproba și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listei de Investiții pe anul 2016 ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, precum și eecuția bugetului județean Constanța pe trimestrul III din acest an. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2267 secunde