Aleșii locali din Năvodari au aprobat, ieri, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2009

197
Consilierii locali din Năvodari s-au reunit, ieri după amiază, într-o ședință ordinară de Consiliu Local. Pe ordinea inițială de zi a evenimentului s-au aflat, con-form declarațiilor consilierului PD-L Tu-dorel Calapod, 13 proiecte de hotărâre, în vreme ce pe ordinea suplimentară au fost incluse patru proiecte.
Una dintre cele mai importante inițiative care a întrunit, ieri, votul consilierilor locali a fost cea referitoare la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2009. Consilierii democrat-liberali Tudorel Calapod și Stere Sponte s-au abținut, însă, în cazul acestui proiect de hotărâre pe motiv că, susține Calapod, el nu ar fi făcut subiectul unei dezbateri în comisia de specialitate.
De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat și proiectul prin care, retroactiv, a fost aprobată suma necesară deplasării, la Iași, de Sfânta Paraschieva, a unor locuitori din Năvodari. Deși deplasarea a avut loc pe 14 octombrie, suma alocată acestui eveniment a constituit ieri obiectul unui proiect de hotărâre.
Toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de ieri au trecut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8146 secunde