Alianța DA va avea candidat la alegerile prezidențiale din 2014

91
Alianța DA va avea candidat la alegerile prezidențiale din 2014 - mru-1366532598.jpg
Președintele Partidului Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat că Alianța Dreptate și Adevăr va avea cu siguranță candidat la alegerile prezidențiale din 2014.

"Nu știu acum cine va fi acel candidat, dar cu siguranță Alianța DA va avea un candidat propriu la prezidențiale. În ceea ce privește o construcție politică de dreapta trebuie trecut peste orgolii și se poate realiza. În varianta în care USL se va rupe, noi nu vom colabora cu nicio persoană care a fost implicată în lovitura de stat anticonstituțională din vară, deci mă refer aici la domnul Crin Antonescu. Cu PNL este altă vorbă. În ceea ce-l privește pe domnul Ponta, vreau să spun că politica dumnealui este catastrofală. Dacă acum un an am apreciat poziția dumnealui la învestitura Guvernului condus de mine, la doar o săptămână apele s-au despărțit", a afirmat Ungureanu, citat de Agerpres.

Liderul FC a inaugurat sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, Școala de Management Organizațional inițiată de filiala Vâlcea a partidului.

"Școala inaugurată azi la Râmnicu Vâlcea își propune să instruiască cursanții pentru un management modern - managementul comunicării în administrația publică, managementul organizației, al resurselor umane, managementul financiar și responsabilitatea socială a organizației. Este o școală modernă pe principii europene și sunt convins că va fi o reușită prin prisma celor care o vor absolvi", a susținut Ungureanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde