Alianţa pentru Uniunea Românilor intră în grevă parlamentară

169
Alianţa pentru Uniunea Românilor intră în grevă parlamentară - aurgrevaparlamentara-1632145721.jpg
AUR intră în grevă parlamentară pe termen nelimitat, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură, a informat, luni, senatorul partidului Sorin Lavric.

„Am anunţat acum în Biroul Permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz”, a precizat Lavric, care este secretar al Senatului.

Potrivit digi24.ro, el a adăugat că senatorii AUR vor fi prezenţi în plen, însă nu vor vota, iar ulterior vor merge la Camera Deputaţilor pentru a protesta din nou.

„Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou. Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat!”, a spus Sorin Lavric.

Potrivit senatorului AUR, greva parlamentară va înceta când moţiunea de cenzură va fi dezbătută.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3321 secunde