Alina Gorghiu critică decizia PSD de a-l acționa în instanță pe Klaus Iohannis

258
Alina Gorghiu critică decizia PSD de a-l acționa în instanță pe Klaus Iohannis - gorghiu-1567355296.jpg
Senatoarea PNL Alina Gorghiu a criticat, sâmbătă, decizia Comitetului Executiv Național al PSD de a-l acționa în instanță pe președintele Klaus Iohannis, care a afirmat că Guvernul este corupt. 


"Căldura mare dăunează grav conducerii PSD! Dacă minte nu e, dacă șanse să intre în turul doi nu sunt, dacă deficitul e peste 3% din PIB, dacă broșele Chanel nu salvează situația economică, iar aceasta pare satisfăcătoare doar când e văzută din elicopter, dacă glumele proaste de la ședințele de partid nu țin loc de politici publice, dacă partenerii externi te evită și propunerile tale despre orice sunt respinse de societate... Dacă marea nu te inspiră, dacă te cheamă Dăncilă, atunci găsești imediat soluția să te umpli de penibil definitiv: trântești o plângere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis pentru o declarație care nu a surprins decât pe PSD!", a scris Gorghiu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 


Comitetul Executiv Național al PSD a decis, sâmbătă, la Mamaia, să îl acționeze în instanță pe președintele Klaus Iohannis, pentru că a afirmat că Guvernul este corupt, a anunțat președintele social-democraților, Viorica Dăncilă. 


"Legat de afirmația președintelui României că acest Guvern este corupt, vom acționa în judecată, pentru că, așa cum am spus, este foarte ușor să lipești etichete, dar aceste etichete trebuie să aibă un fundament. Nu am avut niciodată probleme de corupție, ba dimpotrivă, am fost unul dintre luptătorii pentru statul de drept, dar și pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor", a spus premierul, la finalul ședinței CExN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6733 secunde