Alina Gorghiu, dezamăgită că sunt prea puține femei care vor să candideze

189
2
Alina Gorghiu, dezamăgită  că sunt prea puține femei  care vor să candideze - gorghiudezamagita-1441549987.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a reproșat femeilor din partid că nu au fost îndrăznețe și foarte puține și-au depus candidatura în competiția internă pentru alegerile locale, adăugând că nu pot schimba lucrurile decât concurând, altfel, politica este plină de misoginism.

Gorghiu a spus, sâmbătă, la școala de vară a Organizației de Femei a PNL, din stațiunea Jupiter, că, deși dinamica politică se schimbă, femeile întârzie să-și facă apariția în administrație, în diverse funcții.

"Niciodată, fără o competiție nu o să poți obține o funcție, niciodată într-o cursă nu poți să speri să obții ceva. Îmi pare rău că sunt puține femeile care îndrăznesc să intre în această competiție. Dacă clamăm funcții fără să ne înscriem în competiții, greșim", a afirmat Gorghiu.

Comentează știrea

NELU
7 septembrie 2015
TROMPETISTA

Cine dracu se uita in gura acestei trompetiste , femeile care sunt femei isi vad de treburile lor nu se tavalesc prin hoteluri cu mai stiu eu cine , gen Alinuta trompeta de servici a PNL-PDL !!!

Gore
7 septembrie 2015
Calitate,nu diferente de sex

Femeile care nu indraznesc sa candideze sunt de fapt responsabile , au mintea unde trebuie. Ele se gandesc ca e greu sa faci ceva bun aflandu-te intr-o cloaca puturoasa si in acelasi timp isi fac problem daca sunt sau nu sufficient de pregatite moral si ca bagaj de cunostinte pentru o sarcina de mare raspundere. Cele care sa arunca cu tupeu sunt baragladine gen madam Vass,Udrea,cretina aia de Anastase care a falsificat voturile in vazul tarii si altele.Muierile de acel tip dau cu fleaca impreuna cu asa zisii barbati cu moralitatea si onoarea castrate. Selectia trebuie facuta dupa calitatea umana,nu dupa sex,ori tocmai pentru ca asta lipseste,femeile de bun simt nu candideaza ,pentru ca ele nu au sanse!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Oprescu
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Fost lider PNL, OMORÂT DE SOCRU!
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liberalii pregătesc demisia lui Ponta
Pagina a fost generata in 1.3952 secunde