"Am acceptat funcția de consilier prezidențial pentru că e una tehnică"

112

Articole de la același autor

Democrat-liberalul Adrian Rădulescu a declarat pentru Agerpres, că a acceptat funcția de consilier prezidențial pentru că este una tehnică, aflată în aria sa de competență, agricultura, un domeniu în care România trebuie să pregătească o serie de strategii pentru absorbția fondurilor europene aferente exercițiului financiar 2014-2020.

"Am acceptat această funcție pentru că este o funcție tehnică, este cea de consilier prezidențial pe probleme de agricultură, și din această funcție cel puțin doi ani cât mai stă domnul președinte mai putem rezolva anumite lucruri, mai ales că urmează politica agricolă 2014-2020 și 2013 este anul de grație în care trebuie să pregătim totul pentru a accesa fondurile europene aferente perioadei 2014-2020", a declarat Adrian Rădulescu.

El a adăugat că relația sa cu comisarul european pe Agricultură Dacian Cioloș îl va ajuta în îndeplinirea funcției de consilier prezidențial.

Președintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretul pentru numirea lui Adrian Rădulescu în funcția de consilier prezidențial, începând cu data de 1 aprilie, a informat Administrația Prezidențială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3143 secunde