Amendamentele parlamentarilor constănțeni, respinse pe bandă rulantă

196
Comisiile de finanțe reunite ale Camerei Deputaților și Senatului s-au reunit, vineri, în ședință, pentru o primă rundă de discuții privind amendamentele parlamentarilor la proiectul de buget pe 2009. Potrivit deputatului liberal George Dragomir, membru al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci, vineri "au fost respinse mai toate amendamentele". "Amendamentele la buget au fost respinse ca pe bandă rulantă, supărare mare e peste tot. Foarte multe propuneri de bun simț ale parlamentarilor constănțeni au fost respinse, și nu doar ale celor din opoziție", a explicat Dragomir. Mai mult decât atât, parlamentarul constănțean, deputat al Colegiului 1, a ținut să menționeze: "E o nebuloasă totală! Dar nu noi suntem cei mai afectați, ci toți cetățenii acestei țări. Majoritatea amendamentelor n-au succes, se votează împotrivă", a declarat el.
Totodată, deputatul liberal a recunoscut că nu cunoaște, în afară de amendamentul adus de el pentru bisericile din colegiul său, vreun alt amendament al parlamentarilor constănțeni care să fi trecut. Mai mult decât atât, Dragomir a catalogat drept "tratament inadmisibil" faptul că, la ședința de ieri "nu au participat ministrul Transporturilor și nici ministrul Sănătății". În acest sens, liberalul s-a întrebat retoric: "Ce facem cu autostrada, ce facem cu centura ocolitoare a Constanței?!". Cât despre amendamentul său, potrivit deputatului liberal e vorba de cinci miliarde de lei vechi pentru reabilitarea mai multor biserici din colegiul său.
De menționat este că, așa cum a declarat și George Dragomir, parlamentarii din comisii se reunesc și sâmbătă, de la ora 10, pentru a discuta pe marginea amendamentelor la proiectul de buget. În plus, în cazul în care amendamentele lor nu primesc avizul comisiilor, parlamentarii au posibilitatea de a le susține și în plen, fapt despre care, însă, Dragomir a declarat: "Chiar dacă le susținem în plen, căci noi ne facem datoria, în opinia mea nu mai sunt cine știe ce șanse să treacă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7306 secunde