Elena Udrea:

"Amnistia fiscală extinsă este o dovadă de iresponsabilitate a lui Ponta"

95
1

Articole de la același autor

Amnistia fiscală extinsă este o dovadă de iresponsabilitate a lui Victor Ponta, a declarat președinta PMP, Elena Udrea.

"Amnistia fiscală extinsă este o altă dovadă de iresponsabilitate a domnului Victor Ponta. Domnul Victor Ponta face orice să mai capete niște voturi. Cu 30%, domnule Ponta, nu se câștigă alegerile prezidențiale. N-am vrut să-i spun eu, pentru că știe. De aceea acționează așa cum acționează. Încearcă o măsură care altfel este corectă pe fond", a spus Udrea.

Liderul PMP a susținut că funcționarii publici ar trebui să răspundă pentru greșelile făcute.

"Încearcă cu această măsură să capaciteze bunăvoința unor oameni care au fost nedreptățiți fix de cei care sunt în subordinea domnului Victor Ponta, de funcționari publici care ar trebui să răspundă pentru greșelile pe care le-au făcut. Nu mamele, nu pensionarii, nu bugetarii trebuie să răspundă pentru aceste greșeli. Este firesc ca ei să primească banii înapoi, să fie scutiți de obligația de a da banii înapoi statului, dar, totuși, cei care au greșit trebuie să plătească", a afirmat Udrea. 

Comentează știrea

Teodor
6 septembrie 2014
Nu mai cred nimic

Asa este,toti cei care au gresit sa plateasca,dar absolut toti,pe masura greselilo,r voite sau nu. Sa plateasca toti cei care au condus prost cu buna stiinta o tara spre ce e acum.Absolut toi,indiferent de ambalajul politic ori de alt fel,sa plateasca. Bau ! Chiar crede cineva asta ? Pai cum adica ,cine sa pedepseasca pe nasoi ? Avem oare o chestie,ceva ,care sa fie de partea poporului umilit ? Pe bune,au trecut niste decenii de rapt economic si stalciere a societatii,evenimentele nasoale continua la vedere,suntem ca o gaina cu capul taiat. Mai exista pentru secolul asta o speranta?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3002 secunde