AMR 3 zile pentru plata taxei pentru drumurile județene

250
Transportatorii constănțeni au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește achiziționarea autorizațiilor de circulație pe drumurile județene constănțene. Le-au mai rămas doar trei zile agenților economici din acest domeniu pentru a-și plăti taxele care să le permită să circule pe drumurile din județul Constanța.
Este vorba despre taxe cuprinse între 720 de lei și 6.300 de lei pe an, adoptate printr-o hotărâre de Consiliu Județean de anul trecut. Acestea sunt valabile pentru autovehiculele de transport marfă precum și pentru cele de transport persoane cu capacitate de peste 9 locuri.
Printr-un comunicat de presă transmis de două ori în trei zile, Consiliul Județean avertizează câte zile mai au la dispoziție cei vizați pentru a-și achita taxa cu pricina. Se menționează chiar că centrele pentru achiziționarea autorizațiilor vor fi deschise și în zilele de sâmbătă și duminică, iar avertismentul suprem constă în faptul că începând de luni se vor aplica amenzile cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, până acum două zile se eliberaseră aproximativ 700 de autorizații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7356 secunde