"Anchetele din ultima perioadă au produs panică în rândul clasei politice"

92

Articole recomandate

Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat, azi, la ProTV că anchetele din ultimul timp au produs o oarecare panică în rândul clasei politice și crede că acesta este motivul pentru care se încearcă limitarea atribuțiilor procurorilor.

"Cred că este o încercare de a limita atribuțiile procurorilor. Nu cred că în România s-a inventat măsura arestării preventive în 2015, nici cătușele nu au fost inventate acum. Cred că anchetele din ultima perioadă de timp au produs o oarecare panică în rândul clasei politice și cred că acesta este motivul pentru care se încearcă limitarea atribuțiilor procurorilor", a afirmat Kovesi, referitor la recentele inițiative de a restrânge modalitățile de arestare.

"Este foarte dificil de spus în condițiile în care la fiecare două săptămâni ne trezim cu proiecte de modificare a Codului penal sau Codului de procedură penală prin care se încearcă limitarea atribuțiilor sau limitarea posibilităților de investigare. Mi-ar fi foarte dificil să spun că actuala clasă politică sprijină lupta anticorupție", a menționat Kovesi, citată de realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea, NOU DOSAR la DNA
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Eveniment : UPDATE - Mircea Geoană, la DNA
Pagina a fost generata in 0.4473 secunde