Andreea Paul: "Bugetul țării nu e al PSD"

108
2
Andreea Paul:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a declarat, astăzi, referitor la anunțul lui Liviu Dragnea că ministrul Finanțelor va prezenta conducerii PSD rectificarea bugetului, că "bugetul țării nu este bugetul PSD" și că dezbaterea unor astfel de subiecte trebuie să aibă loc public și în Parlament.

"Domnul Dragnea poate cere socoteală simplului membru de partid Ponta, dar Guvernul României dă socoteală Parlamentului. Bugetul țării nu este bugetul PSD. Premierul dă socoteală Parlamentului, nu unui partid politic. Este ilegală șantajarea menținerii în funcție a premierului cu alocarea fondurilor publice autorităților PSD la rectificarea bugetară. Cred cu tărie că dezbaterea unor subiecte importante pentru noi toți precum rectificarea bugetară trebuie să aibă loc public și în Parlament", a precizat, într-un comunicat de presă, Andreea Paul.

Ea a menționat că legea responsabilității fiscal-bugetare obligă Guvernul să transmită proiectul de rectificare Consiliului Fiscal pentru opinie, iar Legea finanțelor publice obligă apoi Guvernul să transmită rectificările bugetare spre adoptare Parlamentului.

Comentează știrea

La cratita sa-ti dai cu parerea
24 iulie 2015
A 2-a blonda a lui Basinescu isi da cu parerea

Bugetul tarii nu e al imperiului Romcontrolului si al sotului ei putred de bogat ?!?!

marutza
25 iulie 2015
efectele drogurilor

Muista asta cu sex incert este monumentul tupeului porcesc in SE Europei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.452 secunde