Andrei Năstase a renunțat la evenimentul de la Spitalul Floreasca: Tatăl meu mi-a interzis să dau publicității "testamentul lui politic"

178
Andrei Năstase a renunțat la evenimentul de la Spitalul Floreasca: Tatăl meu mi-a interzis să dau publicității
Fiul cel mai mare a fostului Adrian Năstase, Andrei Năstase, anunță că nu mai face publică, vineri, la ora 17.00, scrisoarea tatălui său, întrucât acesta i-a interzis acest lucru și pentru că numărul mare de persoane care doreau să fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca, transmite Mediafax.

"Dat fiind numărul foarte mare de PRIETENI care au dorit să participe la întâlnirea de astăzi, din fața spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului și a zonelor limitrofe, am decis, acum, să nu mai fac declarația publică anunțată. Am decis acest lucru și pentru că, în această dimineață, tatăl meu mi-a interzis să dau publicității «testamentul lui politic». Acesta a fost scris într-un moment în care dânsul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi și ca astăzi să-i putem spune împreună «La mulți ani!». Vă mulțumesc", a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5842 secunde