Andrei Tinu candidează la funcția de președinte al TSD

91
Andrei Tinu candidează la funcția de președinte al TSD - andreitinu-1449226173.jpg

Articole de la același autor

Andrei Tinu a anunțat că va candida la Congresul Tineretului Social Democrat pentru funcția de președinte al organizației.

Potrivit unei declarații de presă, Tinu a precizat că își asumă această candidatură din dorința de a contribui, alături de echipa aleasă de Congres, la transformarea organizației de tineret "într-un laborator de proiecte și de lideri", dar și pentru a pune cap la cap idei necesare afirmării unei noi generații de politicieni de stânga, capabilă să depășească sfera intereselor personale. 


"Nu pot uita îndemnul președintelui Liviu Dragnea de nu transforma TSD într-un PSD mai mic, de a ne feri de a fi simpli imitatori ai seniorilor, ci inițiatori și promotori de proiecte utile societății. TSD poate fi o garanție a faptului că stânga tânără românească a înțeles mesajul venit din partea cetățenilor și o asumare a principiilor de integritate și moralitate politică. Dacă voi fi ales președintele TSD, voi încerca să pun în mișcare toate structurile TSD, să identificăm împreună prioritățile și să ne apucăm de treabă. E mult de muncă, nu doar pentru că 2016 este un an electoral. Este nevoie, în primul rând, de una sau mai multe dezbateri vizând clarificarea ideologică a PSD. Este important să știm ce, cine și unde suntem, cui ne adresăm, ce mesaje transmitem, care sunt vectorii de imagine ai TSD", afirmă Tinu, conform Agerpres. 


Andrei Tinu este membru al PSD din martie 2008, a fost purtător de cuvânt al TSD, vicepreședinte al PSD Arad între 2009 și 2010, secretar executiv al TSD în perioada 2010-2013, iar în prezent este vicepreședinte al organizației de tineret a PSD.

Congresul TSD va avea loc pe 12 decembrie la Romexpo. Până acum, pentru funcția de președinte al organizației și-au mai înscris candidaturile actualul vicepreședinte TSD Gabriela Podașcă și secretarul general Gabriel Petrea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0171 secunde