Angela Merkel, leșin în timpul unui spectacol

131
1
Angela Merkel, leșin în timpul unui spectacol - lesinmerkel-1437898808.jpg

Articole de la același autor

Cancelarul se afla la barul Operei, în pauza dintre acte a spectacolului Tristan și Isolda. Potrivit Bild, Angela Merkel a leșinat și a căzut de pe scaun, dar în mai puțin de două minute Merkel, în vâstă de 61 de ani, și-a revenit. La masă cu ea și soțul ei mai erau președintele Bundestagului, Norbert Lammert, și ministrul culturii, Monika Gruetters.

Angela Merkel a rămas în continuare să urmărească spectacolul și le-a spus chiar ziariștilor, la final, că i-a plăcut mult. În schimb, nu a mai fost prezentă la recepția de după spectacol, notează Bild.

Incidentul nu a fost comentat în niciun fel și nici nu a fost confirmat.

Publicația germană scrie că a mai fost un incident similar și în prima zi a unei conferințe a partidului lui Merkel, CDU, desfășurată la Koln, iar atunci problema de sănătate a fost pusă pe seama stresului și deshidratării. Merkel a leșinat în timpul unui interviu pentru ZDF.

Presa germană a remarcat, după negocierile-maraton cu Grecia, că Angela Merkel a apărut extrem de obosită și vizibil marcată fizic. Angela Merkel sosise sâmbătă la Operă la braț cu soțul ei, foarte surâzătoare, îmbrăcată cu un taior cu fustă lungă de culoare turcoaz.

Comentează știrea

const
26 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5513 secunde