Anunț de la Primăria Constanța. Când devine funcțional sistemul de bike sharing

272
Anunț de la Primăria Constanța. Când devine funcțional sistemul de bike sharing - primariabiciclete-1582737776.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au transmis, ieri, că sistemul de bike sharing devine din nou funcțional de la începutul primăverii. Astfel, de pe 1 martie, constănțenii și turiștii vor avea din nou acces, în mod gratuit, la cele 390 de biciclete puse la dispoziția lor de municipalitate.

În cadrul proiectului "Black Sea Bike - Diversification of the tourism services in Constanța - Balchik cross border region by bike – BSB " au fost emise anul trecut peste 9.000 de carduri și s-au efectuat 43.700 de trasee.

Sistemul de bike-sharing a fost întrerupt pe 1 decembrie 2019. În tot acest timp s-a făcut o revizie a stațiilor și a bicicletelor, pentru ca totul să funcționeze în parametri optimi o dată cu venirea primăverii.

Orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator.

Toate detaliile despre acest proiect le puteți afla accesând site-ul www.blackseabike.ro. De asemenea, utilizatorii au la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul dintre 7.00 și 24.00 (robot telefonic între 24.00 și 7.00), unde pot semnala orice problemă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8661 secunde