Anunț important de la Confort Urban. Restricții pe o arteră importantă din oraș

388
Anunț important de la Confort Urban. Restricții pe o arteră importantă din oraș - conforturbanstradauniriistradaun-1573255307.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Confort Urban au anunțat, vineri, că traficul rutier va fi restricționat total, sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 8.00 -17.00, în perimetrul cuprins de străzile Pescăruș și Dragoslavele. Motivul îl constituie realizarea lucrărilor de asfaltare pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între străzile Dorobanți și Dragoslavele.


De asemenea, pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată și pe strada Războieni, între bulevardul Mamaia și strada Unirii iar accesul auto va fi permis doar riveranilor.


"Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră", au transmis reprezentanții Confort Urban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8212 secunde