Eugen Tomac:

"Apelul lui Ungureanu privind crearea Blocului Unității Naționale este binevenit"

48

Articole de la același autor

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, ieri, că apelul lui Mihai Răzvan Ungureanu privind crearea Blocului Unității Naționale este binevenit și Mișcarea Populară speră ca acest proiect să reprezinte nucleul dur al unor forțe responsabile de dreapta afiliate direcției euro-atlantice.

"Partidul Mișcarea Populară este pe linia politică lansată de Traian Băsescu și vrem o dreaptă unită împotriva stângii socialiste. Considerăm că apelul lui Mihai Răzvan Ungureanu este binevenit", a precizat Tomac.

El a spus că speră ca acest proiect să reprezinte nucleul dur al unor forțe responsabile de dreapta. "Îi chemăm alături de noi pe toți românii care susțin această idee", a mai spus Tomac.

El a arătat că, în acest spirit, Partidul Mișcarea Populară și Forța Civică au demarat procesul de fuziune, arătând că cele două partide sunt în pline discuții și merg în continuare pe linia de a crea un partid politic de dreapta.

Președintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, a trimis, recent, o invitație reprezentanților partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei, el propunând constituirea în rândul opoziției a unui Bloc al Unității Naționale (BUN). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Concert simfonic la TNOB
Pagina a fost generata in 1.3175 secunde