Traian Băsescu:

"Apreciez la Cioloș capacitatea de a reveni. Este un om responsabil"

185

Articole de la același autor

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a afirmat, ieri, că premierul desemnat Dacian Cioloș este un om responsabil, deoarece a avut curajul și decența să revină asupra a două nominalizări de miniștri.

"Este clar că premierul Dacian Cioloș nu putea să cunoască toată echipa. Ce apreciez la Cioloș este capacitatea de a reveni. Gândiți-vă că un ministru cu o prestație sub orice critică ar fi fost desemnat de PSD într-un Guvern PSD. Vă asigur că, dacă primea votul PSD, nu se uita la realitățile publice. Premierul desemnat a avut curajul și decența să revină asupra a două nominalizări până acum, ceea ce arată că este un om responsabil", a spus Traian Băsescu.

El a susținut că retragerea celor două propuneri de miniștri pentru Justiție și Sănătate arată că Dacian Cioloș este determinat să aibă un cabinet bun.

"Acest lucru pe mine mă impresionează", a afirmat președintele MP.

Băsescu a mai susținut că programul prezentat de Dacian Cioloș nu poate fi acceptat ca un program de guvernare, apreciind că este o listă de deziderate scrise de miniștrii propuși.

"Am convingerea că premierul Dacian Cioloș este capabil să preia semnalele publice și să îmbunătățească lucrurile. Sincer să fiu, cred că aici a fost o eroare de management al timpului", a afirmat președintele MP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4642 secunde