Aproximativ 2.000 de amendamente sunt depuse la Legea bugetului la capitolul Educație

1072
Aproximativ 2.000 de amendamente sunt depuse la Legea bugetului la capitolul Educație - ecaterinaandronescu3-1359466588.jpg

Aproximativ 2.000 de amendamente au fost depuse la Legea bugetului, la capitolul învățământ, a declarat marți, la Parlament, președintele Comisiei de învățământ a Senatului, Ecaterina Andronescu.


Ea a spus că au fost depuse la bugetul Academiei Române circa 20 de amendamente.


"Au fost depuse 2.000 de amendamente la bugetul Educației. Sperăm să găsim o formulă să le discutăm în bloc, pentru că marea parte a amendamentelor se referă la sumele alocate școlilor din colegiile senatorilor și deputaților. O să propun ministerului să le preia în bloc și să încerce să le rezolve cu prioritate la capitolele bugetate cu aceeași destinație", a afirmat Andronescu.


Potrivit Agerpres, ea a spus că la capitolul Cercetare s-au dublat sumele în proiectul de buget, această mărire având loc și datorită faptului că România are în derulare proiectului laserului de la Măgurele.


Potrivit senatorului, în proiectul de buget pe 2013 au crescut fondurile dedicate refinanțării proiectelor europene de patru ori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Bacalaureatul rămâne la fel și în 2013
Joi, 20 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Elevii intră în vacanță
Pagina a fost generata in 0.7301 secunde