ARD Constanța țintește un scor de 25% la alegerile parlamentare

342
1
ARD Constanța țintește un scor de 25% la alegerile parlamentare - fond2-1351630145.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței România Dreaptă (ARD) Constanța și-au depus, ieri, dosarele cu candidaturile pentru competiția electorală din 9 decembrie.


Din cei 14 candidați, doar unul singur a lipsit de la întâlnire: Dănuț Culețu, de la Forța Civică, acesta fiind plecat din localitate. În lipsa acestuia, dosarul său a fost depus de colegii de alianță. 

Potrivit listei finale, la Camera Deputaților, din partea ARD Constanța vor candida următorii: Colegiul 1 - Stelian Gima (PDL), Colegiul 2 - Camelia Pleșca (PDL), Colegiul 3 - Tudor Șerban (PDL), Colegiul 4 - Constantin Chirilă (PDL), Colegiul 5 - Zanfir Iorguș (PDL), Colegiul 6 - Iustin Fabian Roman (PDL), Colegiul 7 - Oana Maria Florea (PDL), Colegiul 8 - Andrei Gheorghe (PNȚCD), Colegiul 9 - Dănuț Culețu (FC), Colegiul 10 - Florin Gheorghe (PDL). 

La Senat: Colegiul 1 - Florian Constantin (PDL), Colegiul 2 - Tănase Barde (PDL), Colegiul 3 - Gheorghe Măndilă (PDL), Colegiul 4 - Gigi Chiru (PDL). 

Președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, și, în același timp, candidat pentru Colegiul 4 Senat, a spus că Alianța România Dreaptă și-a propus ca la alegerile parlamentare din 9 decembrie să obțină un scor de 25%, scor pe care a precizat că îl consideră realist, ținând cont de electoratul din Constanța. 

"Consider că este un target realist. Candidații Alianței România Dreaptă se vor bate cu șanse egale în toate colegiile din județul Constanța", a spus Gigi Chiru. 

La rândul său, deputatul Zanfir Iorguș, candidatul Alianței România Dreaptă pentru Colegiul 5 Deputați, a precizat că se preconizează o campanie dură, dar este optimist. 

"Va fi o campanie și o luptă dură. USL este consolidat, dar asta nu înseamnă că nu avem șanse. Niciodată nu am plecat la luptă fără să știu că voi câștiga", a spus Iorguș. 



Comentează știrea

bobo
31 octombrie 2012
EFORTURILE DEPUSE

NU SE POT MASURA, DAR PENTRU O VIATA LINISTITA SI ORIENTATA SPRE PROGRES ECONOMIC, SOCIAL CHIAR SI FAMILIAL NU TREBUIE SA FACEM NICI UN PAS INAPOI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1287 secunde