Asociația GAL, acțiune de informare în comuna Cumpăna

240
Asociația GAL, acțiune  de informare în comuna Cumpăna - galcumpana-1510486991.jpg
Asociația GAL "Canal Dunăre-Marea Neagră 2016" a organizat, zilele trecute, în sala mare de ședințe a Primăriei Cumpăna, campania de animare a teritoriului în localitatea Cumpăna.

Acțiunea a avut loc în cadrul proiectului "Sprijin pentru funcționare și animare", Măsura 19 - dezvoltarea locală LEADER, Sub - Măsura 19.4, proiect care face parte din Programul Național de Dezvoltare Rurală, finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României, prin Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurală - Europa Investește în Zonele Rurale.

Teritoriul acoperit de Grupul de Acțiune Locală "Canal Dunăre-Marea Neagră 2016" este format din trei unități administrativ teritoriale: Cumpăna, Valu lui Traian și Poarta Albă.

Proiectul își propune informarea populației privind programele de finanțare, stimularea participării la programele de finanțare și promovarea măsurilor și a tipurilor de proiecte, în conformitate cu Strategia de Dezvoltare Locală. Totodată, campania de animare are rolul de a informa oportunitatea accesării fondurilor prin intermediul GAL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Cinci ore fără apă  la Cumpăna
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Social : Când vine apa rece la Cumpăna?
Pagina a fost generata in 0.9374 secunde