Atelier de împletituri la Valea Dacilor

314
3

Consilierii locali din Medgidia au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii unui parteneriat între municipiul Medgidia și SC K Consulting, Management and Coordination S.R.L. București.
Conform hotărârii, această societate va realiza o întreprindere socială în Valea Dacilor în care va funcționa un atelier de împletituri, în cadrul proiectului "Romano Cher – Casa Romilor" care este cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
"Romano Cher – Casa Romilor" este un proiect de integrare socială și economică ce își propune să readucă pe piața economică și în viața activă a comunității meseriașul tradițional de etnie romă.



Comentează știrea

bulibasa
28 ianuarie 2012
margica

1.in valea dacilor nu sunt rromi.2.materie prima ptr impletituri nu mai este.3.marean a mai facut o MARGICA iar CUGET CUMPARAT,cu publicitate platita din banii nostri,COTCODACESTE.

vasile
28 ianuarie 2012
PROIECTUL NR.6

De ce nu scrieti si despre proiectul 6 de la sedinta de consiliu si sa spuneti cum se dorea a se vinde un teren unui acolit cu documente false ,da in loc de 122mp Paun care este mai tare decat consiliu local ia mai dat, ca tot nu ii ajungea, lui Cioti inca 73mp dar noua cei din nord de ce nu ne vinde garajele,acum ca se apropie alegerile incearca iar sa ne prostesca ca o sa ni le dea ,nu mai vrem noi acum.Noi cei din nord am format un grup si vom sta cu ochii pe voi,putin a mai ramas ca sa va vedem din nou pe la noi dupa voturi,va steptam.

vera
30 ianuarie 2012
lasa-ne!

Doamne cat ne-am saturat de bla-bla-urile lui Marean, el nu a auzit de lucruri concrete , palpabile care sa ajute locuitorii Medgidiei in mod serios? Apa ne-a scumpit-o, zapada cade pe noi pe trotuare, locuri de munca nu a creat, siguranta publica a uitat sa o asigure... sa plece si sa ne lase ca ne-am saturat de minciuni, promisiuni si hotie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6713 secunde