Au fost desemnați președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de vot

746
Vineri a avut loc tragerea la sorți a președinților și a locțiitorilor birouri electorale ale secțiilor de votare. Au fost desemnați în ședință publică 507 președinți și tot atâția locțiitori pentru secțiile de votare din județul Constanța.
Potrivit președintelui Biroului Electoral Județean, judecătorul Adrian Oprea, membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare vor fi desemnați tot prin tragere la sorți, dar de către BEJ.
Tot vineri, președintele BEJ, judecător Adrian Oprea, a făcut public și programul pentru intervalul 18 - 26 noiembrie, în vederea pregătirii alegerilor de la 30 noiembrie.
Astfel că, potrivit programului afișat la BEJ, pe 18 noiembrie președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de votare vor prelua ștampilele de control și alte materiale necesare procesului de votare.
Începând cu data de 22 noiembrie, se va organiza la Sala Mare a Prefecturii instruirea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de vot, după următorul program: 22 noiembrie - secțiile de vot cu numerele 1 - 100, 24 noiembrie, cele cu numerele 101 - 250. Președinții și locțiitorii secțiilor cu numerele 251 - 400 vor fi chemați la instruire pe 25 noiembrie, iar cei de la secțiile 401 - 507, pe data de 26 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4075 secunde