Aurelia Cristea, fost ministru PSD: "Singura soluție e schimbarea lui Dragnea"

404
3
Aurelia Cristea, fost ministru PSD:

Articole de la același autor

Aurelia Cristea, fost ministru și fost deputat al PSD, a declarat că Liviu Dragnea trebuie schimbat de la conducerea partidului și că aceasta ar fi singura soluție pentru formațiunea politică. 


"Deocamdată, nu are nimeni curajul să-l schimbe. Cred că asta e singura soluție pentru PSD. Dragnea nu va pleca de la conducerea PSD decât dacă vor fi suficienți membri, suficienți președinți de organizații care să ceară asta. Acum e momentul bărbaților. Sunt foarte mulți oameni nemulțumiți de Dragnea, dar totul e să aibă curajul să-l înfrunte. E singura soluție ca PSD-ul să poată guverna corect și în folosul cetățeanului. Ar fi bine pentru noi toți", a afirmat Aurelia Cristea. 


Aceasta a mai spus că Liviu Dragnea va face ca PSD să se dezintegreze și că poate să "arunce în aer" și țara, motiv pentru care partidul trebuie să fie preluat de un alt președinte.


Comentează știrea

DODO
3 februarie 2017
minune !

Toata stima doamna m-ati convins ca si-n Psd mai sint oameni de onoare ( ce-i drept extrem de putini )

Bela
4 februarie 2017
Aprozareasa ataca din nou

Femeia asta n-are nici o treaba cu nimic, pur si simplu s-a trezit si ea mare politician o tarfa de partid. A fost data afara din partid cu 6% la primaria clujului, asadar asta spune tot daca Clujenii n-au avut incredere in omul lor de ce ar avea altii. Vrea publicitate gratuita.

Coras
4 februarie 2017
Ori ea ori Sabrina de la CJC

O apa si un pamant. Chiar daca e o doamna bine cititi istoria dansei, nu inteleg cu puteti lua in considerare parerea acestei individe, maine poimaine il vedem si pe Leo de la Strehaia in parlament. Mars ca ai fost cu ei o viata in treaga, te-au dat afara ca pe un caine si acum latrii pe a porti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde