Autoritățile și-au împărțit sfera de influență politică și de Ziua Națională a României

438
Autoritățile și-au împărțit sfera de influență politică și de Ziua Națională a României - 21036a2695d09deb1b9907ce00e14d3c.jpg
Nici măcar Ziua Națională a României nu reușește să îi aducă aproape pe veșnicii rivali politici. În timp ce repre-zentanții Instituției Prefectului Județului Constanța au parti-cipat la manifestările prilejuite de această mare sărbătoare la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central, cei ai Consiliului Județean Constanța și-au organizat propria manifestare, la Monumentul de la Adamclisi.
Pe o vreme deloc prietenoasă, mare parte dintre oficialități au depus ieri coroane de flori și i-au cinstit pe eroii neamului cu prilejul Zilei Naționale a României. La Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central din Constanța au depus coroane de flori prefectul Claudiu Palaz, parlamentarii PDL de Constanța, reprezentanții comunităților turcă și tătară, reprezentanții consulatelor Republicii Turcia și Federației Ruse la Constanța, cadre militare.
Administrația locală a fost reprezentată la evenimentul de la Cimitirul Central de către viceprimarul Decebal Făgădău, în timp ce din partea Consiliului Județean Constanța, a depus o coroană de flori secretarul general al instituției, Mariana Belu. Cea mai slabă reprezentare la Constanța au avut-o… liberalii.
Trebuie menționat faptul că tot staff-ul CJC, respectiv președintele și vicepreședinții, dar și toată floarea pesedistă au participat la manifestările organizate de ConsiliulJudețean la monumentul de la Adamclisi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9515 secunde