Autostrada Constanța - Cernavodă, tot înainte!

1655
Comisia Județeană Constanța pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor s-a întrunit, ieri, într-o nouă ședință. În cadrul acestei adunări s-a discutat avizarea planurilor parcelare propuse de comisiile locale Constanța, Murfatlar și Rasova, aflate pe tronsonul Cernavodă-Constanța al Autostrăzii A2 și pe variantele ocolitoare.
"Așa cum ne-am propus, abordăm cu celeritate toate problemele legate de exproprierile care ar putea întârzia finalizarea acestor lucrări de interes național, pentru a crea front de lucru pentru constructori. Astfel, la Constanța a fost modificat amplasamentul parcelei A93/44 în suprafață de 15.000 mp, care a fost trecut în parcela A52/86. La Murfatlar, am aprobat rectificarea a trei titluri de proprietate, iar pentru Rasova au fost înlocuite și aprobate planurile parcelare. În acest moment, pe aceste zone, drumul este deschis, nimeni nu poate invoca faptul că nu se poate lucra din cauza nesoluționării exproprierilor", a precizat prefectul Claudiu Palaz.
De asemenea, prefectul a menționat că s-au găsit deja soluții și pentru problemele de la Cernavodă și Agigea, ridicate în ședința din 3 februarie de factorii implicați în realizarea acestor obiective, fără a se mai cere implicarea Comisiei județene de fond funciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2699 secunde