Avocatul Poporului atacă la CCR ordonanța de modificare a Codului Penal

467
3
Avocatul Poporului atacă la CCR ordonanța de modificare a Codului Penal - pwm2njzhoti0nzy4njm0mtg4yjq5ndcy-1486116340.jpg

Articole de la același autor

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anunțat vineri că a decis să sesizeze Curtea Constituțională cu privire la OUG 13/2017 referitoare la modificarea Codurilor penale.


"Am decis să ridic excepția de neconstituționalitate a OUG 13/2017. Aceasta va pleca în câteva minute spre CCR", a declarat Ciorbea, într-o declarație de presă.


Comentează știrea

Victor Ciorba-o rusine
3 februarie 2017
Ce a fost si ce a ajuns PNTCD

PNTCD a fost un partid cu un trecut glorios.Azi,PNTCD a ajuns un capac la veceul lui Dracnea.Victor Ciorbea,o rusine nationala.Victor Ciorbea,insarcinatul cu afaceri murdare ale marelui partid neobolsevic.Victor Ciorbea,deodorant in veceul lui Dracnea.PSD,ciuma rosie.Huoo.....Victor Ciorbea,huoo...Dragnea,huooo ciuma rosie !

Anonim
3 februarie 2017
Ciorbea

In sfarsit a luat si Ciorbea decizia pe care trebuia sa o ia de la publicarea ordonantei in Monitorul Oficial. Cam tarziu.S-a pierdut timp pretios! De ce?

turturica
3 februarie 2017
calcat

pai cand vine la biroul tau ,fara invitatie pasa stapanul de sclavi ,si te calca pe picior o vinzi si pe mata. asa ca pentru toata pulimea care cred ca dand foc la discoteci ,vei lua puterea si sa stiti ,pe pasa nu-l doare nici in cur de romania ,nu are parinti in romania ,nu are frati in romania ,nu are copii ,deci ...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9668 secunde