Băsescu, despre legitimitatea reprezentării la Bruxelles

111
1
Băsescu, despre legitimitatea reprezentării la Bruxelles - basescu-1395323530.jpg
Președintele Traian Băsescu le-a arătat ziariștilor, ieri, dosarul cu punctele de vedere ale ministerelor despre subiectele economice de la Consiliul European, el invitându-i pe cei care "țin să vorbească despre legitimitatea prezenței președintelui la reuniune" să citească Constituția.
"Pentru că înțeleg că Ghiță fără frică, cu televiziunea lui, ține neapărat să vorbească despre legitimitatea prezenței președintelui la Consiliul European, nu pot decât să îl invit să citează Constituția României, și pe el și pe grupul de suporteri ai unor trăsnăi care se mai spun prin România de către oameni politici importanți, cu mandate, cu nu știu ce", a declarat Traian Băsescu, la plecarea spre Bruxelles.




Comentează știrea

rex
21 martie 2014
"lichelul" tot lichea"

Tu esti ultimul care poti vorbi de legitimitate, ai fost ales cu 5 milioane de voturi si nu ai plecat dupa ce peste 7 milioane de romani ti-au tras cate un sut in fund! Curatm murdar coane "lichel"! Ti-ai mai pus si slugile din justitia libera, libera de adevar, sa prigoneasca batranii fara aparare prin sate si comune si acum vorbesti de legitimitate tu cel mai ilegitim !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6245 secunde