Băsescu, Dușa și Corlățean, la summitul NATO

39
Băsescu, Dușa și Corlățean, la summitul NATO - basescu-1409813797.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean vor participa, în perioada 4-5 septembrie, la summitul NATO din Țara Galilor.


Șeful statului va fi prezent la primirea oficială a șefilor de stat și/sau de guvern ale țărilor aliate și partenere NATO, a șefilor de delegații și a șefilor de organizații internaționale de către secretarul general al Alianței, Anders Fogh Rasmussen, și de către prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron. De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere a summitului, la sesiunea cu tema Afganistan, la lucrările Comisiei NATO — Ucraina la nivel de șefi de stat și/sau de guvern, la recepția oferită de Prințul Charles, precum și la dineul de lucru al delegaților.

Vineri, președintele Băsescu va participa la parada aviatică, la sesiunea lucrărilor Consiliului Nord-Atlantic (NAC) și la bufetul VIP pentru participanții la summit. Șeful statului va susține vineri, în jurul orei 14,30, o declarație de presă, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3974 secunde